آخرین مطالب پيوندها
نويسندگان
|
کد لوگوی ما
بارش یامهدی
آمدنت انتظار قرن هاست ، آرزوی همه ی انسان های آزاده ، اینکه بیایی و دستی باشی به مهربانی علی (ع) برای نیازمندان ، اینکه شانه ای باشی برای گریه های بی کسی ، اینکه پای درد دل ها بنشینی اینکه …ح
می آیی که آباد کنی و خنجرت جز برای ساختن از نیام بیرون نخواهد آمد. می آیی که آباد کنی از خرابات دل و دین تا روستاها و شهرها تا همین جا.
می آیی … نه ، اصلا آمده ای همین جا که من ایستاده ام ، ما ایستاده ایم ، روی خاکی که قرار است مدرسه بشود ، مسجد بشود با دست های کسانی که آرزو دارند دستی بر سرشان بکشی . حتما نگاه تو بوده ، حتما تو خواسته ای که این سفر جور بشود و بیائیم اینجا ، دارم مرور می کنم روزهای هفته را تا جمعه چیزی نمانده و بغض و اشک ، اشک و بغض . می شود بویت را حس کرد همین جا در سادگی و معصومیت لحن بچه هایی که دارند آرام آرام همراه مربی زمزمه می کنند : اللهم … کن … لولیک … الحجة ابن الحسن …
می روم اشک شوم توی چشم های دختری که اسمش فاطمه بود و دستم را توی دست هایش گرفته بود تا از تو بگویم برایش . خودت بگو چه بگویم منی که هیچ نمی دانم خودت بگو ، سوال پشت سوال و من که کم می آورم در مقابل این همه اشتیاق . پس هنوز هستند آدم های مشتاق شنیدن که ندیده شان گرفته ایم . هستند دست های مشتاقی که ما را می خواند و ما غافل بوده ایم .
از کجای این دریای بی کرانه بگویم که شروعش تویی . پایانش هم . نماز امام زمان را یادش می دهم . ایاک نعبد و ایاک نستعین ایاک نعبد و … تنها تورا می پرستم و تنها از تو یاری می جویم . تنها تو را … تنها تو … تنها …
پرم از شوق انگار هیچ وقت طعم نماز را این طور نچشیده بودم . انگار برای اولین بار دارم نماز می خوانم . انگار این مسجد با دیوارهای کاه گلی با خشت های خیس ، با حیات خاکی همان جمکران است . انگار اینجایی نزدیکتر از همیشه . لابه لای بچه هایی که اسمت را صدا می کنند یا اباصالح مددی مولا … عطر نرگس پیچیده در فضا . سلام … سلام … سلام … السلام علیک یا مولای یا صاحب الزمان (عج).
آن طرف چند تا جوان با چهره هایی غرق خاک و عرق چفیه بسته می آیند . صدا بلندتر شده ، باران شدیدتر . دارم پیدا می کنم خودم را توی چشم های دختری که اسمش فاطمه بود ، نرگس بود … هر چه بود … بود خود من بود که داشت تو را می شناخت. از اول داشت می خواند سوره ی یاسین را و تازه داشت یا د می گرفت که امام چندمی که چند سال از نیامدنت گذشته و اینکه چقدر تنهایی و اینکه چقدر مشتاق آمدنی و اگر ما بیدار شویم حتما می آیی ، حتما .
خسته نیستم یک هفته گذشته ، این دومین جمعه ای است که دارم اینجا نمازت را می خوانم با لهجه ی همین بچه های روستایی . گم بودم و پیدا شدم انگار در اینجا …
می خواهم برگردم از سفری که همه جایش بوی توست ، یاد توست ، ردپای توست از روستایی که بعید نیست زود زود به آن سربزنی و مردمش تو را دیده و نشناخته باشند .
کاش این جمعه بیایی …
منبع:
http://jahadiqom.com/?p=1301#more-1301
مرحوم آیت الله سّید محمد باقر مجتهد سیستانی، پدر آیت الله العظمی حاج سیّد علی سیستانی، در مشهد مقدس، برای آنکه به محضر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف شرفیاب شود، ختم زیارت عاشورا را چهل جمعه هر هفته در مسجدی از مساجد شهر آغاز می کند.
ایشان می فرمود: در یکی از جمعه های آخر، ناگهان شعاع نوری را مشاهده کردم که از خانه ای نزدیک به آن مسجدی که من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم می تابید. حال عجیبی به من دست داد و از جای برخاستم و به دنبال آن نور به در آن خانه رفتم.
خانه کوچک و فقیرانه ای بود که از درون آن نور عجیبی می تابید. در زدم. وقتی در را باز کردند مشاهده کردم که حضرت ولی عصر (عج) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در آن اتاق جنازه ای را مشاهده کردم که پارچه ای سفید روی آن کشیده بودند.
وقتی که من وارد شدم و اشک ریزان سلام کردم، حضرت به من فرمودند: «چرا اینگونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمل می شوی؟! مثل این باشید (اشاره به آن جنازه کردند) تا من به دنبال شما بیایم.» بعد فرمودند: «این، بانویی است که در دوره بی حجابی (دوران رضاخان پهلوی) هفت سال از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند»!
-منبع:فصلنامه تخصصی انتظار، سال دوم، شماره پنجم(به نقل از کتاب شیفتگان حضرت مهدی (ع)، ج۳، ص۱۵۸ و عنایات حضرت مهدی (ع)، ص ۳۶۱)/
برای جان شما جز بهشت قیمت دیگری نیست. آن را به بهای دیگری نفروشید
چیزی که تو را بهای جان می باشد
مانا که بهشت جاودان می باشد
زنهار که جان خویش را نفروشی
آن جا که بها به غیر از آن می باشد
حضرت علی علیه السلام فرموند:
دلِ خدا دوست، رنج و سختی در راه خدا را بسیار دوست می دارد و دلِ بی خبر از خدا، راحت طلب است. پس ای پسر آدم! گمان مبر که بی رنج و سختی به مقام رفیع نیکوکاران دست یابی؛ زیرا حق سنگین و تلخ است.
میزان الحکمه، حدیث3152،ج2،ص959.
راه تقویت محبت خدا :
دو عامل اساسی برای تقویت محبت انسان به خدا وجود دارد : یکی جنبه ی سلبی و دیگری ایجابی.
نخستین عامل تقویت محبت خدا آن است که انسان ریشه ی وابستگی به دنیا را در وجود خود قطع کند و حبّ غیر او را از دل بیرون سازد.
علی عیله السلام فرمودند :
اِن کُنتُم تُحِبُّونَ اللهَ فَاَخرِجُوا مِن قُلُوبِکم حُبَّ الدُّنیا؛
اگر خدا را دوست دارید،حبّ دنیا را از دل هایتان بیرون کنید.
مستدرک، ج2، ص40.
بدین جهت، خداوند به حضرت داود پیامبر علیه السلام وحی فرمود : اصحاب خود را از دوستی دنیا و عشقهای شهوانی بر حذر دار و بیم ده؛ زیرا دلهایی که محبتهای دنیوی دارند، از من بهره ای ندارند.
بحار الانوار،ج1، ص154.
عامل دیگر برای تقویت محبت به خداوند، معرفت است؛ به طوری که تمام قلب را فراگیرد.
آن کس که تو را شناخت جان را چه کند
فرزنـد و عیال و خانمان را چه کند
دیوانـه کنی هـر دو جهانش بخشی
دیوانـه تو هـر دو جهان را چه کند
خـــــدا حافظ ماه برکـــت و بخشش
درد دل:
صدای تلاوت آخرین آیات قرآن می آید، "قل اعوذ بالرب الناس ملک ... "سر به دیوار گذاشته، نمی دانم چرا، شانه هایش می لرزد.
سلام رمضان،
ولی نه! انگار دارند ربنای وداع را می خوانند. همه چیز از جلوی چشمانم به سرعت می گذرد؛ همین دیروز بود که گفتند: خدا دعوتمان کرده، دعوت به ضیافت، آن هم ضیافت رمضان. با خودم گفتم چند روز دیرتر بروم که بساط ضیافت را جمع نمی کنند؟! با خودم قرار گذاشتم از روزهای اول بگذرم و بعدش... پس چرا گذشت روزها را احساس نکردم؟! یعنی بازهم در دام روزمرگی گیر گردم...
درمانده ام،
حتی نمی توانم مانند او سر به دیوار بکوبم. خدایا چه شده است؟! یعنی مرا به حال خودم وا گذاشتی؟! من که گفته بودم بدبخت می شوم، اگر از من رو بگردانی. مگر قرار نشد مرا هم ببری ؛ حتی اگر مقاومت کردم، اگر به محبوب های دنیایی ام چسبیدم و نخواستم رهایشان کنم. می دانستم اگر این رمضان نیز مانند رمضان های گذشته بگذرد، شاید دیگر فرصتی نیابم...
رمضان رفت،
خدایا چه کنم اگر تا سال بعد تن به خاک سپرده باشم؟! چه بگویم به فرشتگان پرسشگرت در شب اول قبر؟! چه استدلالی برایشان بیاورم که دلشان به حالم بسوزد؟! بگویم چرا در برابرت سر فرود نیاوردم، در حالی که همه چیزم از تو بود؟ سکوت کنم، نه! ولی آنجا سکوت ارزشی ندارد، باید جوابشان را داد.
مستاصلم، نمی توانم روزهای گذشته را دوباره بسازم . باز هم فرصت را از دست دادم ، شاید آخرین فرصتم را ....
نمی دانم چرا چهره ها اینقدر نورانی شده ؛ همه لبخند می زنند ، انگار با لبخندشان مرا می سوزانند. انگار زیر لب می گویند: ما رفتیم، خداحافظ، تو نمی آیی؟! و بعد سرهایشان را به نشانه تاسف تکان می دهند... همه منتظرند، منتظر تا هلال ماه شوال را ببینند. دلم می خواهد التماسشان کنم ، قسمشان بدهم که وانمود کنند ماه را ندیدند، شاید بتوانم از این آخرین لحظات استفاده کنم. ولی نه انگار اصلا کسی مرا نمی بیند.
می گوید: "من الجنة والناس" قرآن را می بندد، سرش را بالا می آورد، لبخند می زند و می گوید: "عیدت مبارک"
پاهایم سست می شود، می نشینم. فقط موج آدم ها را احساس می کنم که از کنارم می گذرند و در صفوف نماز در کنار یکدیگر یک صدا فریاد می زنند: "الله اکبر... ولله الحمد... الحمدلله علی ما هدینا و له الشکر علی ما اولینا…" صدایشان به آسمان ها می رود. از شنیدن صدایشان مو به تنم سیخ می شود .سر به خاک می گذارم، یاد قسمتی از دعای کمیل می افتم "یا رب ارحم ضعف بدنی، و رقة جلدی، ودقة عظمی ..."
یکی بلند می گوید :" قنوت"، پس چرا من در سجده ام ...
معلوم نیست که ساله دیگه رمضان زنده باشم یا نه!!!معلوم نیست لیاقت داشته باشم دوباره روزه بگیرم!
معلم نیست که دیگه بعد ماه رمضان کمتر گناه کنم!!!
آخه میدونی ماه رمضان شیطان در غل و زنجیره!
خدایا خودت کمک کن که برای همیشه شیطان را در بند غل و زنجیر کنم!!!
در این ماه نفس اماره کمتر امر به بدی میکرد!میدونی چرا؟
آخه ارتباطمان با خدا بیشتر بود!!
ارتباطمان با صاحب الزمان عج بیشتر بود!!
طورباشم؟ چرا؟
خدا خودت کمک کن که بعد این ماه مبارک دیگه بتوانم جلو نفس اماره و شیطان که با من در جنگ هستند سربلند بیرون
بیام،همان طور که در ماه مبارک بودم، البته میدونم زیاد خوب نبودم!پس بهترم کن!
خـدا....خـدایـا.........
چرا باید فقط در این ماه خوب باشم (که خوب نبودم) مگه ثانیه ها و دقیقه ها و ساعتها و...خدا منو نمیبینه!!!آقا منو نمیبینه!!!
خدایا وقتی فکر میکنم که تو منو میبینی خجالت میکشم از خودم!!!!
ولی خدا خیلی مهربونی!!!!
خیلی مهربون!!
حرف دل زیاده پس باید عزم را جزم کرد و خود را آماده جهاد اکبر کنیم!!!خدایا این بنده ات تنهایی قادر نیست این راه
را ادامه دهد!! تازه هیچی هم نمیدونم!!راه درست و نادرست را نمیدانم!!پس هیچ وقت منو به حال خودم
وامگذار!!!!!
یا ارحم راحمین
امام سجاد (علیه السلام) در دعاي وداع با ماه رمضان مي فرمايند: "درود بر تو اي همسايه اي كه دلها (بر اثر عبادت و بندگي) در آن نرم و فروتن گرديد و گناهان (بر اثر آمرزش و عفو خداي متعال) در آن كم شد.درود بر تو! چه بسيار گناهان را محو كردي و چه بسيارعيبهاو زشتي ها را پوشاندی "
پيامبر گرامي اسلام(صل الله علیه و آله) در ارتباط با فلسفه نامگذاري ماه رمضان به ماه آزادي از آتش مي فرمايند: "ماه رمضان را «شهر العتق»ناميده اند چون در هر شب و روز اين ماه ششصد بنده از آتش آزاد مي شود ودر آخر آن هم مثل آنچه در گذشته آزاد شده آزاد مي شود."( بحار ج 96، ص 381و356و364)
باشد که ما هم از بندگان آزاد شده از آتش حق باشیم...
مرا پیر طریقت جز علی نیست
مدد ز غیر تو ننگ است یا علی مددی
چند فایل زیبا از مقام معظم رهبری در مورد امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف
-------------------------------------
انتظار کلید واژه اصلی فهم دین
مدت زمان فایل : ۴ دقیقه حجم فایل : ۳.۱۴ مگابایت
----------------------------------------------------------------------------------------
قوت قلب جوامع در پرتو اعتقاد به مهدویت
مدت زمان فایل : ۳ دقیقه حجم فایل : ۲.۷۶ مگابایت
----------------------------------------------------------------------------------------
معنای انتظار
مدت زمان فایل : ۳ دقیقه حجم فایل : ۲.۸۷ مگابایت
----------------------------------------------------------------------------------------
مسئله مهدویت مخصوص شیعه نیست
مدت زمان فایل : ۳ دقیقه حجم فایل : ۱.۱۳ مگابایت
----------------------------------------------------------------------------------------
منتظران واقعی
مدت زمان فایل : ۲ دقیقه حجم فایل : ۲.۰۲ مگابایت
منبع : انصار کلیپ
سخنان زیبای حجت الاسلام قرائتی در مورد توجه به شب قدر
مدت زمان فایل : 23 دقیقه حجم فایل : 2.66 مگابایت
منبع : انصار کلیپ
دعائیست رفیع الشأن مروىّ از حضرت رسول صَلَّى اللَّهِ عَلِیهِ وَ اله جبرئیل براى آن حضرت آورد در وقتى که در مقام ابراهیم علیه السلام مشغول به نماز بود و کفعمى در بلد الامین و مصباح این دعا را ذکر کرده و در حاشیه آن اشاره به فضیلت آن نموده از جمله فرموده هر که این دعا را در ایّام البیض ماه رمضان بخواند گناهانش آمرزیده شود اگر چه به عدد دانه هاى باران و برگ درختان و ریگ بیابان باشد و براى شفاء مریض و قضاء دین و غنا و توانگرى و رفع غم خواندن آن نافع است و دعا این است
متن دعا ادامه مطلب
حضرت آیت الله بهجت چه آدابی را در شب های قدر رعایت می کردند؟
ایشان در شب های قدر ادعیه وارده در آن شب ها را مراعات می کرد و شب های قدر را که بیدار می ماند قرآن سر می گرفت. البته ایشان قرآن سر گرفتن را مخصوص شب قدر نمی دانست و معتقد بود که خیلی از عبادت ها وجود دارد که ما به جهت این که نوشته است در فلان زمان آن را باید بجا آورد، ما خود را از آن محروم می کنیم، لذا در وقت شدت و گرفتاری ها قرآن به سر گرفتن را توصیه می کرد و در ایام دیگر همانند شب های جمعه خود نیز مشغول این امر می شد.
علاوه بر این، ایشان شب ها قبل از خواب حدیث کساء را حتما قرائت می کردند و همچنین با وضو به بستر خواب می رفتند و بعدها که به جهت مشکلات نمی توانستند وضو بگیرند با تیمم می خوابیدند و بعضی شب هایی را که می خواستند احیاء بگیرند یک مقداری استراحت می کرند و سپس بلند می شدند و می فرمودند که حضرت زهرا(س)، حسنین(ع) را شب زودتر می خواباندند تا قبل از نیمه شب برای احیاء بلند شوند.
موسی (علیه السلام)گفت:
خداوندا! مىخواهم به تو نزدیک شوم، فرمود: قرب من از آن کسى است که شب قدر بیدار شود،
گفت: خداوندا! رحمتت را میخواهم، فرمود: رحمتم از آن کسى است که در شب قدر به مسکینان رحمت کند.
گفت: خداوندا! جواز گذشتن از صراط را از تو میخواهم فرمود: آن، از آن کسى است که در شب قدر صدقهاى بدهد.
گفت: خداوندا! از درختان بهشت و از میوههایش میخواهم، فرمود: آنها از آن کسى است که در شب قدر تسبیحش را انجام دهد.
گفت: خداوندا! رهایى از جهنم را میخواهم، فرمود: آن، از آن کسى است که در شب قدر استغفار کند.
گفت: خداوندا خشنودى تو را میخواهم، فرمود: خشنودى من از آن کسى است که در شب قدر دو رکعت نماز بگذارد.
توضیح:
لیلة القدر شبى است که قرآن نازل شده است و ظاهراً مراد به قدر، تقدیر و اندازهگیرى است. خداى تعالى در آن شب حوادث یکسال را یعنى از آن شب تا شب قدر سال آینده را تقدیر مینماید، زندگى و مرگ، رزق، سعادت، و شقاوت و چیزهایى از این قبیل را مقدر میسازد.
شب قدر فرصتی است زرین و طلایی برای شستوشوی آینه دل. آن شب بهترین فرصت است تا خوبیها را جایگزین بدیها، صلح و صفا را جایگزین اختلاف و تفرقه، احسان و نیکی را جایگزین ظلم و ستم، احسان به والدین را جایگزین عاق والدین، و صله رحم را جایگزین قطع رحم نماییم. نیکو و شایسته است با صدقات قدمی در جهت آبادانی خانه آخرت برداریم و با اعمال نیک و خیر، ثواب دو چندان ببریم. در شب قدر که شبزندهداری میکنیم، خداوند نام ما را در گروه نیکبختان ثبت میکند و آتش جهنم را بر ما حرام میسازد. ایا توفیقی بالاتر از این هست که آتش جهنم بر ما حرام شود و به خدا نزدیک شویم؟ دعاهای شبهای رمضان مجموعهای است بصیرتبخش که با تکرار تلاوت آنها به صورت هدفهایی برای ما در میاید. پس هنگام خواندن این ادعیه شایسته و بهتر است مفهوم آنها را نیز همواره مدنظر داشته باشیم و با تلاش و کوشش به سوی این هدفهای مطرح شده در دعاها گام برداریم.
چون کم کم داریم به شبهای قدر میرسیم لازم دونستم این مطالب رو بزارم البته یکی از دوستان هم پیشنهاد دادند که ممنونم از ایشون.اجرکم عند الله.
من مطالب رو در ادامه مطلب میزارم ولی نظر خودم در مورد شب قدرپاینه:
چون شب قدر تقدیر یک سال آدم رقم زده میشه آدم باید مثل یه کسی که داره جون میده از خدا کمک بخواهد و بخواهد که در طول سال همه جا و در همه حال او را به حال خودش وانگذارد!
به نظرم بالاترین اعمال این هست که انسان واقعا تصمیم به خوب شدن بگیره!!!
در این شب کسب علم هم خیلی سفارش شده!!
اگه نماز قضا داره بخونه اگه حق الناس بر گردنشه برطرف کنه!!!!
از همه عزیزانی که این مطلب رو میخونند التماس دعای فراوان دارم!!حتما دعا بفرمایید!
یازهــــــــــــــــــــرا
خدا می گوید
"خب ،روزه دارها
حالا وقتش شده
بخواهید از من؟
درخواست کنید"
یکی می گوید "آن خرما را بده"
دیگری شیر و
ان دیگری ظرف آش را...
کسی اصلا حواسش به خدا نیست!!
هر طفلی را مادرش آماده مهمانی می کند.
مهمانی خداست؛
مادرم آماده شدن ما دست توست...
یا زهــــرا..
تشیع بهترین فرهنگ دنیاست
ملاک آدمیت عشق زهراست
بار خدایا؛
وسوسه های نفس نگذاشت، جانم در نهر رجب تطهیر شود؛
از در آویختگان درخت طوبای شعبان هم که نبودم؛
ترحم فرما و در دریای رحمت رمضانت مستقرم نما ...
چه انتظار عجیبی
تو بین منتظران هم
عزیز من چه غریبی !
عجیب تر آن که چه آسان
نبودنت شده عادت
چه بی خیال نشستیم
نه کوششی ، نه تلاشی
فقط نشسته و گفتیم :
خدا کند که بیایی
در تلاطم زمان
بر دل سیاه خویش ،
با مرکب سفید می نویسمت ...
السلام علیک یا اباصالح المهدی ( عج)
امام صادق عليه السلام فرمود:
آنگاه كه روزه مىگيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزهدار باشند.«يعنى از گناهان پرهيز كند.»
الكافى ج 4 ص 87، ح 1
حضرت زهرا عليها السلام فرمود:
روزهدارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزهاش به چه كارش خواهد آمد.
بحار، ج 93 ص 295
امام على عليه السلام فرمود:
چه بسا روزهدارى كه از روزهاش جز گرسنگى و تشنگى بهرهاى ندارد و چه بسا شب زندهدارى كه از نمازش جز بيخوابى و سختى سودى نمىبرد.
نهج البلاغه، حكمت 145
امام صادق عليه السلام فرمود:
هر كس كه در روز بسيار گرم براى خدا روزه بگيرد و تشنه شود خداوند هزار فرشته را مىگمارد تا دستبه چهره او بكشند و او را بشارت دهند تا هنگامى كه افطار كند.
الكافى، ج 4 ص 64 ح 8; بحار الانوار ج 93 ص 247
اميرالمومنان على عليه السلام فرمود:
روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزههاست.
غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
امام على عليه السلام فرمود:
روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
غرر الحكم، ج 1، ص 417، ح 80
دوباره رمضان اومد و نمی دونم با چه رویی به مهمانی خدا باید برم
.. چگونه گناهان و خطاهای خودم رو بپوشونم
ولی نه.....!
میزبانمان آنقدر بزرگ و بخشنده است که هرگز گناهانمان را به رویمان نخواهد
آورد و بندگانش را با آغوش باز خواهد پذیرفت ...
آری او خدای مهربان است ...
خدایا خودت کمک کن که فقط گرسنگی و تشنگی نکشم تمام اعضا و جوارحم روزه باشند و این است روزه واقعی!
آقا یعنی میشه تو این شبها ببینمتون!
لیاقتشو دارم!
آقا در قنوت نماز شبتون از این بنده گنهکار فراموش نکنید!
آمد رمضان و عید با ماست / قفل آمد و آن کلید با ماست
آمد رمضان به خدمت دل / و آن کس که دل آفرید با ماست
فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر شما مبارک